dimecres, 15 de juny de 2011

Per la revetlla us farem quedar bé

Sant Joan, la nit més llarga de l'any.  La revetlla ha esdevingut una celebració marcada pel seu caràcter col·lectiu i socialitzador. La revetlla agrupa amics i famílies i reforça els vincles intergeneracionals.
La festa té una riquesa festiva impressionant: la flama del Canigó, les llegendes, la mitologia catalana, les fogueres i els petards, I, també esclar, la gastronomia, un gran reflexe i motor cultural de les nostres diades.

Per aquesta revetlla us proposem un bon assortit de canapés, torradetes  i tartes perrquè els compartiu amb els vostres acompanyants i convidats.

Broquetes de salmó, trena de jabugo amb emmental, culleretes de salmó, coca de recapte d'escalivada amb anxoves, croquetes per picar, princesa de tonyina i tarta de gambes.

Encarrega el teu sopar. Et farem quedar bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada